Make your own free website on Tripod.com
Riston luonnekuvaus ja kuvagalleria

risto ja mamma
Risto ensimmäistä kertaa ulkoilemassa

RISTOLTA löytyy henkistä kanttia ja se uskaltaa uhmata ihmistä usein. Sen mielipuuhaa onkin kokeilla minua ja hevosenkäsittely-taitojani mitä erinäisimmin teoin. Päättäväisesti olen kuitenkin tähän asti jaksanut pojan palauttaa omalle paikalleen laumassa, eli minua alemmaksi. Pitää kuitenkin toivoa, että tämä hölmöily loppuu, kunhan Risto tästä hiukan aikuistuu...

VOIMAA pikkumieheltä löytyy kuin pienestä kylästä ja se on osasyy, miksi kannatta olla varuillaan herran lähettyvillä, sillä voimakas luonne ja ruumis on vähän turhan vaarallinen yhdistelmä.

JOTAIN hyötyäkin Riston uhmakkaasta luonteesta ja reippaudesta on: Se on nimittäin rohkein tapaamani hevonen, ja ei epäröi lainkaan uusien asioiden kanssa. Opettaminen riimussa kulkemiseen, jalkojen tutkimiseen ja harjaukseen ovat sujuneet erinomaisesti, koska poika suhtautuu tälläisiin asioihin verrattoman tyynesti ja selväpäisesti.

Riston turpa
Utelias nuori herra

pienen pieni poika :)
Risto kuuden tunnin ikäisenä

TULEVAISUUDEN suunnitelmia ei ole vielä lyöty lukkoon, katsotaan nyt ensin, että millaiseksi poika kasvaa rakenteeltaan ja missä lajissa Risto on parhaimmillaan... Riston vanhemmat ovat kumpikin sellaisia perussuokkeja, ei liioin kouluun eikä esteisiin painottunutta. Poika tulee kuitenkin olemaan minulla kisakäytössä, kisattiin sitten pieniä tai isoja luokkia, ja mahdollisesti myös siitoksessa, jos joku sillä tahtoo tammansa astuttaa... Ja ellei jätkän luonne käy niin hankalaksi, että ruunaus on välttämätöntä :).

maailmassa monta /  ihmeellistä asiaa....

MITEN sitten Uniherran Kristallipojan sain itselleni? Ostamalla Lauralta :). Tarkoituksenani ei todellakaan ollut hankkia lisää hevosia, mutta huomattuani Riston myynti-ilmoituksen tajusin, että tuo minun on saatava :). Ostoa innoitti vielä se, että oripojalle oli jo kuviakin valmiiksi :D. Päivä päivältä tyytyväisyyteni kasvaa tätä ostostani kohtaan :)

suloinen pää

<< takaisin Riston sivuille